Share

Bărbatul care a fost lovit, joi dimineața, de o mașină a poliției pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud, a decedat în urma rănilor suferite, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Județean Bistrița, Mihaela Mastan.

Victima, care ulterior a fost identificată în persoana unui bărbat de 65 ani din Tiha Bârgăului, a fost adusă la spital cu multiple leziuni și traumatisme, după ce echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD reușise să o resusciteze la locul accidentului.

În cauză va fi deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un polițist a accidentat joi dimineață, cu mașina de serviciu, un bărbat, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului.

Polițistul implicat în accident susține că bărbatul ar fi fost deja întins pe carosabil.

“Pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului, un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, aflat în timpul serviciului de patrulare, a accidentat un bărbat care se afla întins pe carosabil, căzut. Polițistul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Bărbatul rănit a fost transportat la spital și urmează a fi testat. Cercetările vor fi efectuate de Serviciul Rutier”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Mașina poliției a suferit avarii minore.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă ale SMURD.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ