Share

Două persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unei explozii produse într-un bloc din localitatea băcăuană Oneşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bacău, cpt. Andrei Grecu, două persoane au fost transportate la spital, cu echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de la SMURD.

Citeste si   CARTE de identitate FALSĂ și bijuterii nedeclarate, CONFISCATE la FRONTIERĂ

Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc, în timp ce proprietarul locuinţei şi încă o persoană încercau să repare un frigider, iar butelia de freon a explodat.

“A fost vorba despre explozia unei butelii de izobutan, se pare că încercau să încarce cu freon frigiderul, iar acea butelie de 750 de ml, tip spray, a explodat. Blocul nu a fost evacuat”, a declarat cpt. Andrei Grecu.

Citeste si   Tramvaiele PESA care vor ajunge la IAȘI sunt cumpărate cu FONDURI EUROPENE și vor avea culorile alb cu VERDE

Persoanele rănite au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Moineşti, după ce au suferit arsuri de gradele unu, doi şi trei la nivelul feţei şi mâinilor.

Un expert de la Inspectoratul de Stat în Construcţii urmează să ajungă să stabilească cât de grav a fost afectat blocul.

Citeste si   180.760 de COPII din județul IAȘI beneficiază de ALOCAȚIA oferită de către STAT

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ