Share

Compania low-cost Blue Air a închis baza operațională și suspendat toate rutele internaționale operate de pe Aeroportul din Iași. Potrivit unei comunicări interne, Blue Air a suspendat în sezonul de iarnă toate cele șase rute internaționale operate din Iași.

De pe cel mai mare Aeroport din Zona Moldovei până recent compania low-cost a zburat spre Bruxelles Zaventem, Torino, Londra Luton, Paris Beauvais, Munchen și Koln.

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

Singura rută care va mai fi operată de Blue Air spre Iași este cea de la București. Cu toate acestea, rutele internaționale abandonate de Blue Air de la Iași vor fi operate de la Bacău.

În prezent singura companie aeriană care mai operează zboruri internaționale de la aeroportul ieșean este Wizz Air.

Citeste si   (P) Vasile TOMA: ”AUTOSTRADA FEROVIARĂ IAȘI-ORADEA, calea libertății de dezvoltare a Iașiului și a Moldovei”


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ