Share

Compania aeriana Blue Air a decis reducerea temporară a numărului de curse aeriene programate de pe Aeroportul Iași. Această decizie a fost luată de reprezentanții companiei în urma situației dificile generate în țară de pandemia cu noul Coronavirus.

Zborurile interne pe ruta Iași-București se vor desfășura în continuare

Cursele internaționale nu vor fi păstrate în totalitate. Reprezentanții companiei au decis reducerea numărului de zboruri  din cauza situației epidemiologice.  Totuși, majoritatea conexiunilor vor fi păstrate și operate direct de Aeroportul Iași sau via Otopeni.

Citeste si   Participare IMPRESIONANTĂ la Congresul on-line organizat de către USAMV IAȘI

În timpul curselor aeriene se vor păstra toate măsurile de protecție impuse de autorități. Distanțarea socială va fi respectată cu strictețe atât de pasageri cât și de personalul companiei aeriene.

Pe acest subiect reprezentanții companiei Blue Air au declarat:

Blue Air nu inchide baza de la Iasi, ci isi reduce temporar prezenta si capacitatea ca urmare a perioadei dificile pe care inca o traversam, continuand sa opereze zborurile interne Iasi- Bucuresti. In ceea ce priveste rutele internationale, majoritatea conexiunilor vor fi pastrate si operate fie direct, fie via OTP.

In acelasi timp, Uplift rămâne in continuare partenerul de Handling al Blue Air la Iasi, activitatile de relocare partiala a echipamentelor au loc in contextul redeschiderii Aeroportului Bacau, deschidere preconizata pe data de 09 OCT 2020.”

În județul Iași, infectările cu virusul SARS CoV2 au depășit pragul de incidență la mia de locuitori. Dacă rata impusă de autorități este de 1,5. În județul Iași statisticile arată că ne situăm la un număr de 1,85 cazuri active. În contextul epidemiologic autoritățile au implementat noi restricții de protecție a populației.

Citeste si   O femeie și un BĂRBAT cu permisul SUSPENDAT, trași pe dreapta de POLIȚIȘTI în județul IAȘI

Cătălin Bulgariu, managerul Aeroportului Internațional din Iași a fost depistat pozitiv cu noul virus și în prezent este internal la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Acesta este al3-lea caz depistat în cadrul Aeroportului Internațional din Iași.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ