Share

Anul didactic 2020-2021 a început de ieri(05.10n.r.) cu o veste bună pentru bobocii de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava.

Aceștia au primit 1.300 de tablete și 2.200 de laptopuri.

Bobocii de la USV au primit tablete și laptopuri 

„La secretariat îi așteaptă 2.200 de laptopuri care se dau pentru cei de la Licență Zi și îi mai așteaptă și 700 de tablete care se distribuie către studenții din anul I de la Licență Învățământ la Distanță și toate acestea se adaugă la alte 600 de tablete destinate anilor superiori, studenților care au bursă socială sau condiții pentru a primi bursa socială.

Toate aceste echipamente vin însoțite de un abonament de date, plătit de Universitate pe o durată de 9 luni și a abonamentului de 50 de GB pe lună.

Pe lângă toate acestea îi așteaptă și o mască personalizată cu sigla USV oferită tuturor studenților universității și cadrelor didactice de aceea am achiziționat peste 10.000 mii de bucăți”, a declarat Valentin Popa rectorul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava

Scopul lor este de a ușura accesul studenților la ore având în vedere că o parte din cursuri se  vor desfășura online datorită pandemiei de coronavirus.

Totodată, studenții au completat o cerere și un contract de comodat, pentru a intra în posesia tabletei sau a laptopului.

Datorită achiziției acestor echipamente, studenții din anul I, înmatriculați în anul universitar 2020-2021 la învățământ cu frecvență (IF) vor beneficia de laptopuri însoțite de carduri SIM, iar studenţii din anul I, înmatriculați în anul universitar 2020-2021 la învățământ la distanță (ID), vor primi tablete cu cartele SIM.

Totodată, de tablete vor putea beneficia studenții înmatriculaţi în anul universitar 2019-2020, la învățământ cu frecvență (IF), cu excepţia studenților aflaţi în an terminal, care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate pentru obținerea unei burse sociale.


Share
Citeste si   Anunț LICITAȚIE pentru închirierea unei suprafețe de teren aparținând domeniului PRIVAT al comunei ADÂNCATA
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ