Share

În luna aprilie a acestui an PNL va avea alegeri interne. La Iași, în “cursă” se află doi candidați: Costel Alexe – președinte județean PNL Iași și Marius Bodea – președinte municiapal PNL Iași.

În acest context, Primăria Iași a oferit un punct de vedere cu privire la achiziția Casei Racoviță.

Primăria Municipiului Iași: Reamintim opiniei publice faptul că achiziția Casei Racoviță a fost blocată tocmai din cauza opoziției consilierilor PNL-iști, deși conducerea Primăriei Municipiului Iași a argumentat cât se poate de clar că aceasta ar fi însemnat îmbogățirea patrimoniului cu un monument istoric de certă valoare și ar fi avut evidente beneficii culturale și diplomatice, Institutul Francez urmând să își desfășoare activitatea în continuare aici, dar în mod gratuit, fără a mai plăti o chirie deloc modică proprietarilor particulari.


CITEȘTE ȘI …

BunaDimineataIasi NU susține demersul deputatului BODEA! Este DEMAGOGIC și aduce atingere INTERESELOR MOLDOVEI


Grupul consilierilor locali PNL-iști a fost singurul care s-a opus programului de modernizare a transportului public prin cumpărarea a 75 – 80 de autobuze noi, sfidând în acest fel argumentele tehnice și logice și disprețuind fățiș dorințele legitime ale comunității ieșene.

„Faptul că aleșii locali PNL-iști s-au opus oricărui proiect de dezvoltare a Iașului nu mai este de mult un secret pentru nimeni. Așa cum au procedat în cazul Casei Racoviță și al modernizării transportului public, la fel s-au comportat și în ceea ce privește proiectul Spitalului Regional de Urgență, când PNL-iștii s-au opus ca această investiție vitală să fie făcută pe raza municipiului Iași.

Din punctul meu de vedere, domnul deputat PNL-ist și-a arătat deja limitele abilităților și cunoștințelor administrative.

Și-a pierdut legitimitatea în fața ieșenilor în urma campaniei electorale mizerabile, din care observ că nu reușește să iasă, și prin faptul că a renunțat, fără nicio justificare, la mandatul de consilier local pe care l-a câștigat, totuși, la alegerile locale. Dacă tot este în campanie electorală pentru șefia filialei din Podu Roș, domnul deputat ar trebui să își convingă colegii că are planuri concrete pentru refacerea credibilității PNL Iași, inclusiv prin sprijinirea unor proiecte de dezvoltare a Iașului, și să nu mai vorbească de probleme administrative, pe care fie le distorsionează, fie nu le pricepe”, a declarat primarul Mihai Chirica.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ