Atacuri extrem de dure ale deputatului Bodea la adresa Primarului Chirica

Bodea: Dumneavoastră, care v-aţi făcut leafă de 3000 euro, şi în 2 ani nu aţi rezolvat NIMIC din ceea ce aţi promis ieşenilor când aţi candidat, aveţi tupeul să aduceţi în discuţie subiectul salariilor noastre?

Au trecut 2 ani de când sunteţi primar şi cea mai mare “realizare” cu care vă împăunaţi este că aţi făcut un ÎMPRUMUT de 15 mil. euro pentru achiziţia unor autobuze, în condiţiile în care alte oraşe, cum e Clujul, au accesat fonduri europene şi elveţiene pentru modernizarea transportului public.

Citeste si   EXCLUSIV Ultima mutare a Guvernului Orban. Cine PIERDE și cine CÂȘTIGĂ din criza cauzată de coronavirus

Au trecut 2 ani de când sunteţi primar şi:

– PUG-ul încă nu este gata
– poluarea în Iaşi este încă o problemă stringentă
– traficul în oraş este încă sufocant
– Primăria este în continuare opacă şi lipsită de transparenţă
– problema câinilor comunitari nu a fost rezolvată
– aţi pierdut toate proiectele europene
– aţi păstrat şi extins reţeaua clientelară care căpuşează instituţiile din subordinea Primăriei (Salubris, cu prietenul dv. care ia contracte pe bandă rulantă)

Citeste si   Ludovic Orban le cere românilor să NU se relaxeze: Ne pregătim ”să convieţuim cu acest virus”
Nu aţi fost în stare nici măcar să proiectaţi un drum către Aeroport, dar organizaţi evenimente prăfuite în care inaguraţi o cameră care, chipurile, îi ajută pe ieşeni să se întoarcă “acasă”…

De asta au nevoie ieşenii plecaţi în străinătate? De festivisme de 2 lei? Aeroportul a ajutat la modul concret mii de ieşeni să vină acasă şi a ajutat Iaşul să de dezvolte, iar voi, la Primărie, nu sunteţi în stare nici măcar să faceţi un drum de acces nou…
– sunteţi, în continuare, prizonierul mafiei imobiliare din oraş şi la degetul mic al unui şantajist, condamnat penal pentru şantaj.

Citeste si   Parlamentarii ar putea reveni la serviciu după Paște. Propunerea lui Marcel Ciolacu

LĂSAȚI UN MESAJ