Share

 

„Sincere condoleanţe pentru victimele exploziilor din Beirut, Liban şi însănătoşire grabnică răniţilor. România este alături de oamenii din Beirut în aceste momente dificile”, a scris ministrul Bogdan Aurescu pe contul său de Twitter.

Heartfelt condoleances to the victims of the explosions in #Beirut, #Lebanon and a speedy recovery to the injured. #Romania stands by the people of #Beirut during these difficult moments

Citeste si   Protest de amploare în fața BEC: Susținătorii lui Daniel Tudorache cer renumărarea voturilor

— Bogdan Aurescu (@BogdanAurescu) August 4, 2020

 

Exploziile puternice care s-au produs marţi în portul din Beirut au făcut ce puţin 50 de morţi şi 2.750 de răniţi, potrivit unui bilanț provizoriu anunțat marți seară de autoritățile libaneze.

Ministerul Afacerilor Externe a mai anunțat, marți seară, că imobilul Ambasadei României a suferit avarii minore, iar întreg personalul misiunii diplomatice este în afara oricărui pericol.

Citeste si   Primarul PEDOFIL din MOGOȘEȘTI-SIRET a obținut un nou mandat! 555 de VOTURI pentru DAMIAN BUTNARIU.

Preşedintele libanez, Michel Aoun, a convocat, marţi seară, o „reuniune de urgenţă” a Consiliului Suprem de Apărare, iar miercuri a fost decretată zi de doliu național pentru victimele deflagrațiilor. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ