Share

Vom reda în continuare comunicatul de presă trimis spre publicare de către 
Bogdan COJOCARU - "copilul de suflet" al Președintelui PSD IAȘI, Maricel POPA.

Cojocaru, pus pe lista parlamentarilor PSD la insistențele lui Maricel POPA a ocupat și poziția de Ministru al Comunicațiilor. Fără a fi subiectivi, vă lăsăm pe dumneavoastră să vă amintiți, dacă puteți care au fost realizările lui Cojocaru la vârful Ministerului Comunicațiilor.

Tot pe sistemul impunerilor politice, pe 11 februarie 2019, același Cojocaru s-a trezit cu numirea în funcția de consilier personal la cabinetul președintelui ANCOM, Sorin Grindeanu. 

Cu un limbaj demn de cei mai mari fani ai grupului de umor “Vacanța Mare”, Cojocaru s-a gândit să îl facă fericit pe tăticul său politic, atacându-i pe Mihai Chirica și Costel Alexe. Desigur că efectul a fost contrar așteptărilor acestui “mare” politician. Astfel de ieșiri nu fac decât să ducă în derizoriu PSD-ul, un partid recunoscut pentru pozițiile sale riguroase și bine fundamentate.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Despre deputatul de casă al lui Maricel POPA se mai cunoaște și faptul că nu mai are nici urmă de coloană vertebrală, pretându-se la toate cererile deplasate care îi trec prin cap tăticului său politic.

La mulți ani pentru 1 iunie, Bogdan COJOCARU!

Deputatul Bogdan COJOCARU: “Leana şi Costel de Bahlui. Mihai Chirică și “Costel” duc Moldova către faliment politic şi administrativ!”

În urmă cu câteva zile, domnul primar Chirica Mihai ne “ameninţa” cu descinderea domniei sale la Palatul Victoria, pentru tranşarea definitivă a problemei Autostrăzii Unirii cunoscută şi sub denumirea de Autostrada A8. Din păcate, domnul primar se pare că a optat pentru o pledoarie, în toată regula, dar nu pentru Autostrada A8 ci pentru Autostrada A13.

​Contestând, spre uimirea noastră, evidenţele, adică înregistrările de la respectiva întâlnire când domnia sa susţinea umilirea ieșenilor. Domnul primar s-a prezentat într-o conferinţă de presă împreună cu colegul domniei sale, deputatul Costel Alexe, ca să ne anunţe, am fi crezut noi, că vom avea, totuşi, autostradă pe direcţia Ungheni – Iaşi- Târgu Mureş.

Citeste si   Amenințări la nivel înalt după moartea conducătorului programului nuclear iranian, Mohsen Fakhrizadeh

​Spre surprinderea noastră, domnul primar s-a prezentat ieri, 30 mai 2020, într-o conferinţă de presă “împreună cu Costel”, aceasta fiind exprimarea edilului Iaşului, pentru a ne anunţa faptul că el este membru PNL şi că este puternic însufleţit de discursul preşedintelui Iohannis.

​Astfel, domnul primar ne vorbește de faptul că “s-a coalizat o echipă”, că nu îşi neagă trecutul şi că “a venit timpul să schimbăm lucrurile şi în municipiul Iaşi”, aşa după cum Klaus Iohannis a mişcat România din rădăcini.

Da, preşedintele Iohannis probabil a mişcat România din rădăcini, prin acţiunile de defrişare promovate de ministrul Costel Alexe în ţară şi de primarul Chirică în municipiul Iaşi, în urma lor au mai rămas astfel doar rădăcinile.

​Insă, pe această cale, nu putem să nu remarcăm şi recunoaşterea eşecului pentru un primar care a condus administraţia locală un număr important de ani. Dacă spuneţi, domnule primar, că a venit timpul să schimbăm lucrurile în Iaşi înseamnă că ele nu sunt pe un făgaş normal după peste 10 ani de mandat la Direcţia Tehnică, după 3 ani de mandat de viceprimar, dupa un an de mandat de viceprimar cu atribuţii de primar şi dupa 4 ani de mandat de primar, toti acești ani constituind mandate succesive.

Citeste si   „Culisele statului paralel” | CARACATIȚA uriașă din Sănătate, MAFIA medicamentelor și cum rămân bolnavii fără tratament

Cojocaru: “​Concluzia, domnule primar Chirică este că timp îndelungat aţi fost în fruntea administraţiei municipiului Iaşi şi aţi falimentat capitala Moldovei!”

Şi dacă tot sunteţi într-un concubinaj politic  “cu Costel” şi dacă tot v-aţi remarcat prin defrişare(tai-tei), fenomen patronat de la cel mai înalt nivel de partenerul dumneavoastră, nu aţi dori să renunţaţi la o nouă candidatură la funcţia de primar al Municipiului Iaşi, îndreptându-vă paşii către alte lucruri care vă fac plăcere?

​Cred că această decizie ar fi una oportună pentru ieşeni!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ