Share

Iulian Leca: „Atunci când Vlad Cosma a fost pus, aseară, în fața înregistrărilor cu domnia sa, au apărut problemele. Astăzi venim cu o serie de înregistrări. Astăzi cred că va fi tranșat subiectul Cosma. În birou la DNA Ploiești se văita. Vedem astăzi ce informații ducea și ce încerca să obțină. (…) Cam cum se acționa de la cel mai înalt nivel pentru a salva soarta lui Sebastian Ghiță. Poate de aici vin nervii lui Ponta. Ascultându-l pe Mircea Negulescu vom înțelege de ce e Victor Ponta așa supărat.”

Citeste si   Interviu în exclusivitate la Realitatea Plus - Omul cheie care ştie cine le dădea ordine foştilor şefi din servicii Florian Coldea şi George Maior rupe tăcerea - VEZI LIVE

Bogdan Muzgoci: „Mi se pare halucinant modul în care Vlad Cosma încerca să ne prindă într-o comedie ieftină. (…) Ajungem în etapa care vom asculta o nouă înregistrare, în care vom asculta milogeala ieftină a domnului Cosma. El susține că juca un rol sub biciul domnului Negulescu. (…) Aș vrea să știu cum e să ajungi deputat atât de tânăr. U nu am reușit până la 31 de ani. (…) Vom vedea ce declara și unul dintre personajele din jurul lui Sebastian Ghiță.”

Citeste si   Firea, cu tunurile pe DSP București: "25.000 de euro, blocați. O țară întreagă stă în pixul unei doamne numite politic"

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ