Share

Un barbat de 32 de ani din localitatea vasluiana Dragomiresti a fost retinut de politistii de investigatii criminale, fiind acuzat de comiterea mai multor furturi de la pacienti internati in Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

In seara de 16/17 mai, un pacient internat in unitatea medicala l-a observat pebarbatul de 32 de ani, care a intrat in salon si apoi a parasit imediat camera.  Pacientul a observat de asemenea ca i-a fost sustras telefonul mobil de pe o noptiera, fapt pentru care a plecat dupa barbat.

Citeste si   Vaslui: Un bărbat din comuna Tătărăni ar fi incendiat două locuinţe în decurs de câteva ore

L-a oprit pe holul unitatii medicale si a solicitat sprijinul agentilor de paza, iar ulterior a fost solicitata si interventia politistilor. Urmare a demararii cercetarilor, politistii au stabilit faptul ca, in seara respectiva, barbatul a sustras alte patru telefoane mobile de la pacienti internati in unitatea medicala respectiva.

„Telefoanele mobile au fost gasite in vegetatia din curtea unitatii medicale si au fost restituite victimelor. Astazi,suspectul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Iulian Petre, scrie Adevarul.ro

 

Citeste si   Vaslui: Un bărbat din comuna Tătărăni ar fi incendiat două locuinţe în decurs de câteva ore

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ