Share

Solistul trupei Carla’s Dreams DIVORȚEAZĂ. Artistul și soția au pus capăt unei căsnicii în secret, la Chișinău. Cei doi au mai avut o tentativa de separare în urma cu 4 ani! Cuplul au un copil impreuna

Dupa ce presa din Rusia a deconspirat identitatea îndrăgitului cântăreț, în persoana cântărețului Andrei Tăruș, în Romania a aprut informatia că soția acestuia a intentat divorț in urmă cu patru ani, insa si-a retras cererea cateva saptamani mai tarziu.

Dar, din păcate, inevitabilul s-a produs. Andrei Tarus si Nelea Motricala s-au despărțit după șapte ani de relație, in mare discretie, la Judecatoria Chisinau. Cei doi nu s-au prezentat la instanta, ci au trimis avocații. La data respectiva, instanta a admis cererea de desfacere a casatoriei, eliberandu-le un certificat de divort.

Andrei și Nela și-au jurat iubire veșnică pe 25 august 2010, în sectorul Rascani, municipiul Chisinau. In urma casatoriei a rezultat un copil care a ramas in grija mamei, potrivit wowbiz.ro. Dar, din păcate, inevitabilul s-a produs. Andrei Tarus si Nelea Motricala s-au despărțit după șapte ani de relație, in mare discretie, la Judecatoria Chisinau. Cei doi nu s-au prezentat la instanta, ci au trimis avocații. La data respectiva, instanta a admis cererea de desfacere a casatoriei, eliberandu-le un certificat de divort.

Andrei și Nela și-au jurat iubire veșnică pe 25 august 2010, în sectorul Rascani, municipiul Chisinau. In urma casatoriei a rezultat un copil care a ramas in grija mamei, potrivit wowbiz.ro.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ