Share

La data de 18 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, Secției 4 Poliție Iași și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași au depistat o tânără de 22 de ani și un tânăr de 24 de ani, ambii din municipiul Iași, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 24.07.2017, deplasându-se pe bulevardul Anastasie Panu, din municipiul Iași, aceștia ar fi deposedat prin acte de violență, un tânăr de 19 ani, din municipiul Iași, de un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei.

Citeste si   Un bărbat din comuna VOINEȘTI este CERCETAT pentru PĂRĂSIREA locului ACCIDENTULUI

În baza probatoriului administrat în cauză , tânărul de 24 de ani a fost reținuț, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 19.09.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ