fbpx
duminică, mai 31, 2020
BOTOȘANI: A ieșit din PENITENCIAR ca să-și viziteze fiica și să-și bată...

BOTOȘANI: A ieșit din PENITENCIAR ca să-și viziteze fiica și să-și bată soția

0

Un puşcăriaş Botoşănean a încălcat permisiunea de ieşire din penitenciar şi nu s-a întors când trebuia, fiind astfel dat ca evadat

Se pare că deţinutul nu s-a întors în puşcărie pentru că ţinea morţiş să-şi bată nevasta.  Reprezentanţii Penitenciarului Botoşani au anunţat că ieri, 27 noiembrie 2018,  deținutul care nu a revenit din permisiunea de ieșire din penitenciar, a fost capturat în jurul orelor 10.00, în localitatea Ripiceni, județul Botoșani, de către echipele de căutare formate din angajați ai unității de deținere și polițiști din cadrul IPJ Botoșani, urmând a fi adus la unitatea de deținere.

Bărbatul a primit o permisie pentru zilele efectuate în puşcărie, pe care a folosit-o să-şi viziteze fiica şi să-şi bată nevasta. Fiind pus în faţa deciziei de a se întoarce imediat în puşcărie după consumarea permisiei şi de a se răzbuna pe nevastă,  Grosu Dumitru Daniel a ales cea din urmă variantă.

După bătaie, puşcăriaşul condamnat la 15 ani de închisoare pentru viol nu s-a mai prezentat din permisia de ieșire din Penitenciarul Botoșani şi s-a ascuns într-un cimitir din localitate, unde l-au şi găsit poliţiştii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ