Share

Două persoane au rămas încarcerate, vineri dimineață, după ce mașina în care se aflau a intrat violent într-un cap de pod și s-a răsturnat pe drumul european E 58 care face legătura între Botoșani și Suceava.

Accidentul a avut loc pe raza localității Mănăstirea Doamnei în momentul în care șoferul, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a încercat să facă o depășire.

Citeste si   Prin Programul Operațional Regional, în TRUȘEȘTI vor fi constituite două case de tip familial

Conform declarațiilor ulterioare ale conducătorului auto, fiindcă de pe contrasens venea o altă mașină, a călcat brusc frâna pentru a reveni pe banda inițială, însă autoturismul a derapat, ieșind de pe carosabil și lovind un cap de pod. După impact, mașina s-a răsturnat.

Șoferul și un pasager de pe scaunul din dreapta sa au rămas blocați în autovehicul, având nevoie de intervenția echipelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru a fi scoși dintre fiarele contorsionate.

Citeste si   Expoziție de fotografie la Memorialul Ipotești! Artista-fotograf Marie Maurel își prezintă creația

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Ancheta lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Botoșani în acest caz este în derulare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ