Share

O persoană a murit, iar o alta, minoră, a fost rănită în urma unui accident rutier produs, luni la prânz, în localitatea Costești- comuna Răchiți din județul Botoșani.

Potrivit Poliției Botoșani, accidentul a fost produs de un tânăr de 20 de ani, care a acroșat cu mașina, înmatriculată în Marea Britanie, o femeie de 75 de ani și o adolescentă de 15 ani, care circulau pe partea dreaptă a drumului comunal.

Citeste si   INCENDIU în comuna CORNI! Bucătăria de vară și depozitul de furaje au ars din temelii

Ambele victime au fost aruncate în șanțul betonat de pe marginea drumului, femeia de 75 de ani murind la scurt timp după accident.

Tânărul, care era permis de un an, după ce a lovit victimele a accelerat și s-a oprit într-un gard de pe partea stângă a drumului.

Potrivit polițiștilor de circulație aflați la fața locului, șoferul ar fi prins o porțiune de gheață de pe marginea drumului și, pe fondul vitezei și lipsei de experiență, a pierdut controlul asupra volanului, intrând în pietoni.

Citeste si   BILANȚ COVID-19! PESTE 6.500 de cazuri noi de persoane infectate în ultimele 24 de ore

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ