Share

Doi bucureșteni prinși la furat într-un magazin din Iași

Doi bucureșteni sunt cercetați sub control judiciar, după ce au fost prinși la furat într-un complex comercial din Iași.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani și o femeie de 30 de ani, care au fost surprinși de agenții de pază în timp ce sustrăgeau articole de îmbrăcăminte. Aceștia au sesizat imediat polițiștii care s-au deplasat la fața locului. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

”Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, unde au stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 30 de ani, ambii din municipiul Bucureşti, au sustras mai multe bunuri dintr-un complex comercial de pe raza municipiului Iaşi, cauzând un prejudiciu în cuantum de aprox. 10.000 lei. În baza probatoriului administrat în cauză, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost reținute de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Iași”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Hoții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, dispunându-se faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ