Cu un an înainte de alegerile locale, primarul comunei Scobinți, Ghorghe Hrițcu nu s-a zgârcit deloc pentru organizarea Zilelor Comunei! Bugetul local a fost săracit cu peste aproximativ 20 000 de euro pentru organizarea evenimentului ”Acasă la Scobinți”.

Nume de marcă au urcat pe scena din Scobinți: Fuego, Alex Velea, Alina Eremia dar și grupuri folclorice din zonă, dansatori și cântăreți de muzică populară.

Alina Eremia si Alex Velea au concertat la SCOBINȚI pentru 7300 EURO

Pentru serviciile artistice asigurate de Alina Eremia si Alex Velea, primăria comunei Scobinți a plătit nu mai puțin de 34 224.64 RON conform licitatiapublica.ro. În descrierea licitației se stipulează faptul că în plus se va asigura masa și cazarea pentru 10 persoane.

Detalii licitații:

Servicii artistice – concert Alina Eremia si Alex Velea pentru ziua comunei Acasa la Scobinti 18 August 2019.

Ofertă concert prestație artistică zile de oras/comuna pentru:

Artist: Alina Eremia – onorariu + transport (*de asigurat în plus masa și cazare 10 pers.) Artist: Alex Velea-onororiu + transport.

FUEGO a întreținut atmosfera la SCOBINȚI pentru 2100 EURO

FUEGO a întreținut atmosfera la Scobinți timp de 45 de minute pentru 10 000 RON, iar recitalul lui Alexandru Bradațan și al Viorica Macovei  au costat 3 500 respectiv 5 700 RON. 

Pe scena din Scobinți au urcat artiștii Florentina Dutcovici, Nicu Jigolea si Ursache Ion, iar pentru serviciile celor trei interpreți primăria a plătit suma de 2 600 RON.

Citeste si   Specializat în “privatizările” anilor ’90, Maricel POPA „pierde” finanțările europene! Banii EUROPENI vin la pachet cu controale RIGUROASE

Serviciile artistice ale Cavalerilor Armoniei au costat 6 000 RON, contractul a fost semnat cu societatea BIOHIGYENE CONTROL SRL.

Pentru serviciile coregrafice ale Ansamblu folcloric Basarabia primăria a mai plătit suma de 2 040 RON, iar pentru închirierea cortului de 100 mp pentru eveniment s-au mai achitat 5 950 RON.

Imprimatele realizate de Intreprinderea Individuala Cozma Elena Carmen au mai scos din bugetul local 5040,34 RON, iar decorațiunile (baloane, lampioane, steaguri) 1089,25 RON.

Costurile pentru realizarea broșurii Comunei Scobinti s-au ridicat la suma de 2 260 RON (grafică + print), (Brosură A5, 12 pagini, coperta inclusa, interior 130g, coperta 170g, capsat).

Steagurile au mai generat un cost 1806.5 RON. (Detalii: drapel ROMANIA-200x400fl *1 Drapel ROMANIA-exterior-60×90 fl * 50).

Pachetul de protocol (Sucuri/cafelele) a costat  2 372.6 RON.

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii, cu durata de 10 minute, care a costat 10 000 RON.

Primarul Gheorghe Hrițcu și-a chemat prietenii ”Acasă la Scobinți”

Evenimentul dedicat în special celor plecați la muncă peste hotare s-a transformat într-un veritabil bâlci politic. Pe scenă au urcat reprezentanții Partidului Social Democrat deputații Vasile Cîtea și Silviu Macovei în frunte cu Președintele CJ Maricel Popa, dar și primari din localitățile vecine.

Citeste si   Bilanțul persoanelor INFECTATE cu COVID -19 în România a ajuns la 18.283! 496 sunt din IAȘI

Invitații prezenți la eveniment l-au felicitat pe primarul Hrițcu pentru organizarea evenimentului și i-au lăudat reușitele din comună.

”În afară de faptul că este un primar de 5 stele este și un prieten foarte bun și am învățat în administrație foarte multe de la el. Este un om foarte deschis, un om care ajută nu este invidios, este un primar care avem nevoie de el în comunitățile noastre”, a declarat Maricel POPA prezent la eveniment.

Citeste si   Comuna MOȚCA ar putea intra în CARANTINĂ! Primarul HOBINCĂ și-a luat CONCEDIU

Primarul comunei Gheorghe Hrițcu, aflat la al cincilea mandat, asigură localnicii comunei ca astfel de evenimente vor mai avea loc în Scobinți, bineînțeles tot pe banii lor!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ