Share

”În ceea ce priveşte tabletele şcolare, într-o primă lectură s-a discutat despre suplimentarea bugetului cu 50 milioane de euro pentru studenţii beneficiari de burse sociale din cadrul universităţilor de stat. Azi (miercuri n.r), Guvernul a aprobat această măsură de suplimentare a bugetului pentru tablete şcolare cu 50 de milioane euro. De asemenea, Guvernul a aprobat ca valoarea eligibilă a tabletelor şcolare, care era de 200 euro, să crească la 250 euro/tabletă”, a spus Boloş la finalul şedinţei Executivului.

Citeste si   Eugen Tomac: E clar că a fost o înțelegere politică în cazul votului pentru Iordache la Consiliul Legislativ

Instituțiile de învăţământ superior de stat vor avea un buget de zece milioane de euro pentru achiziționarea echipamentor de protecţie şi de dispozitive medicale, a mai anunțat ministrul Fondurilor Europene. 

După publicarea Ordonanţei în Monitorul Oficial, apelul de proiecte va fi deschis pe 19 octombrie. Aplicațiile pentru finanțare se vor putea depune începând cu 25 octombrie, informează Agerpres.

Citeste si   Marian Oprișan, revoltat că a fost eliminat de pe lista de candidați la Senat: Marcel Ciolacu nu este stăpânul PSD!

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ