Prin ce s-a remarcat acest exponent al PSD Iași 

Primarul de la Schitu Duca, s-a remarcat recent printr-un dosar penal deschis de polițiștii ieșeni pentru accidentarea de către acesta a unui copil în vârstă de 9 ani în zona Nicolina. Orice altă persoană ar fi avut complexe de vinovăție, dar nu și Mihalache.

Primarul din SCHITU DUCA, implicat într-un grav ACCIDENT rutier. I s-a deschis DOSAR PENAL

De-a lungul timpului același Mihalache s-a mai remarcat prin scandalurile pe care le-a generat în PSD și schimbările de poziție generate de interesele sale de moment. După cum a bătut vântul, Mihalache l-a lăudat când pe Geoană, când pe Ponta, apoi l-a criticat pe Ponta și l-a lăudat pe Dragnea. La fel a procedat și în privința numelor locale indiferent că s-au numit Nichita, Chirica sau Popa. A demonstrat orice mai puțin caracter.

Când vine vorba de cheltuieli suportate din bugetul public, Mihalache nu se uita la bani: 60.500 RON cheltuiți pe concerte la Zilele Comunei de anul acesta

Mihalache a plătit 60.500 ron firmei MUSIC AWARDS SRL, din Bacău, sub un contract de “Servicii de organizare de evenimente culturale” pentru organizarea Zilei Comunei Schitu Duca 2018.

Astfel, pentru 22 iulie 2018 la Schitu Duca, primarul Mihalache a organizat o petrecere care ar fi usturat și bugetul unui oraș mai mic.

1. Fanfara Militara

2. Mathias

3. Biu

4. Laura Lavric

5. Costantin Bahrin

6. Claudia Martinica

7. Sabina Ursache

8. Orchestra Mugurel din Chisinau Dirijor: Ion Dascal Solisti: Constantin Rotaru, Natalia Munteanu Maria Sarabas, Igor Rusu

Pe lângă artiști, primăria va mai suporta și cheltuieli cu scenotehnica.

Cum îi șade bine unui primar de comună cu 14 ani vechime, Mihalache a organizat și un foc de Artificii. O adevărată sărbătoare în stil nord-coreean

Cetățenii din localitate vor fi înștiințați despre toate acestea prin intermediul celor 2000 de afise și 12.200 de invitatii pe care Mihalache le-a plătit deja.

Soliștii vor sustine pe scena, cate un recital de 45 – 50 de minute fiecare, potrivit licitatiapublica.ro.

Mihalache nu s-a zgârcit nici când a venit vorba de decor și linie audio

Scena acoperită cu amprenta la sol, de 12 m x 6 m, inaltimea fiind de 7 m – înălţime podium – 1,4 m cu picioare reglabile, pentru a prelua denivelările suprafeţei pe care se montează – Scara laterala latime 2 m – Două turnuri layher – Regie tehnică, montata lângă scenă – Asiguram riderele tehnice ale artiştilor/formaţiilor care vor evolua pe această scenă.

Instalaţia sunet – Tip line array, cu o putere min 10KW, montată pe extensiile scenei sau pe turnurile layher, monitoare de sunet.

Toate acestea în condițiile în care această comună încă se zbate în subdezvoltare!

Modelul Mihalache a fost copiat și de UNPR-istul de la Mirosolvesti, Cojocaru Constantin

Aceeași firmă MUSIC AWARDS SRL, a câștigat un contract în valoare de 30225 RON și la Mirosolvesti, unde primar este UNPR-istul Cojocaru Constantin.

La ZILELE COMUNEI MIROSLOVESTI, EDITIA 2018, vor concerta:

  1. DANIELA CONDURACHE,
  2. ION PALADI,
  3. ALEXANDRU BRADATAN,
  4. ANGELICA FLUTUR,
  5. VASILICA TATARU,
  6. ANDREIA HAISAN impreuna cu ANSAMBLUL SARBA CU NAFRAMA- HARLAU-

La Miroslovești primarul a achiziționat și SERVICIILE DE PREZENTATE asigurate de către  LAURENTIU URSACHE de la FAVORIT TV.

Despre MUSIC AWARDS SRL

Ca Obiect de activitate firma are Activitati suport pentru interpretare artistica (spectacole). Acționarul unic al firmei este LEONTE IULIAN DĂNUȚ și în mod ciudat, singurele contracte publice în 2017 și 2018 au fost cele două de la Schitu Duca și Miroslovești, conform termene.ro

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Scenariu specific in mai toate comunele!Cand trebuiesc spalati bani….organizam o serbare campeneasca.Nu conteaza ca drumurile sint praf,nu exista apa curenta,canalizare…mici si bere la toata lumea!
    Eventual multe manele!

LĂSAȚI UN MESAJ