Share

Cine este Eugen Neagoe, noul antrenor principal al echipei CSM Politehnica Iasi?

Este un antrenor român de fotbal fost secund a lui Victor Piţurcă la Echipa Naţională a
României. În cariera de fotbalist, Eugen Neagoe a jucat pe postul de atacant. A evoluat în 165 de meciuri în prima divizie, marcând 35 de goluri, și a adunat meciuri și în campionatele Ungariei, Ciprului și Greciei. A cucerit ca jucător în două rânduri Cupa României.

A debutat ca antrenor în ultimele etape ale sezonului 2004-2005, pe banca tehnică a Universității Craiova, fiind promovat din funcția de antrenor secund după demisia principalului Marian Bondrea. În 2006 a preluat pe Pandurii Târgu Jiu pe care a condus-o timp de două sezoane, cu o întrerupere de câteva etape în debutul anului 2008, când a fost înlocuit de portughezul Joaquim Teixeira. În startul anului 2009, a semnat un contract pentru jumătate de sezon cu divizionara secundă FC Drobeta Turnu Severin, având ca obiectiv promovarea în Liga I. După ratarea obiectivului, a plecat în Cipru, tot la o echipă din liga a doua, ASIL LYSSI. În septembrie 2009, și-a reziliat contractul cu ciprioții și a revenit la FC Universitatea Craiova, înlocuindu-l pe Daniel Mogoşanu.

Ultima data inainte de a deveni antrenorul secund al echipei nationale a fost demis de la conducerea Universităţii Craiova, post în care fusese instalat în septembrie 2009. Din 2011 este antrenor secund alaturi de Gabriel Boldici la echipa Natioanala a Romaniei, Federatia Romana de Fotbal (FRF).

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ