Share

Rezidențe pentru scriitori: sesiune de aplicații pentru programul Reading Balkans 2018

Programele Writers-in-Residence susținute de Rețeaua TRADUK se desfășoară la Belgrad, Novo Mesto, Priștina, Sarajevo, Skopje, Split și Tirana

Programele au dezvoltat un program comun intitulat Reading Balkans, pentru care au primit sprijinul Programului Creative Europe al Uniunii Europene.
Scriitorii interesați din țările eligibile (Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia) pot fi rezidenți timp de patru săptămâni în unul din cele șapte orașe.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Sunt disponibile 21 de burse, în perioada 1 martie – 31 iulie 2018. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 25 octombrie 2017.

Candidații trebuie să depună o cerere prin intermediul acestui formular:
Cei interesați trebuie să atașeze o scurtă biografie, o listă a lucrărilor publicate, o scrisoare de recomandare și un rezumat al proiectului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ