Share

Întrebat cum comentează ultimele acuzații vehiculate de BZI la adresa taximetriei din Iași, Președintele Camerei Taximetriștilor a răspuns extrem de punctual:

Mircea MANOLACHE: “În primul rând tarifele le aprobă Primăria în baza unei fișe de fundamentare facută de fiecare operator de transport. S-a discutat despre un Raport realizat de Consiliul Concurenței. Da, Raportul Consiliului Concurentei este un Raport Final dar sancțiunile sunt aplicate în funcție de cifra de afaceri. Oricum, pe data de 19 decembrie suntem așteptați la București la audieri în cadrul Consiliului Concurenței. În opinia mea, aceste sancțiuni nu se vor aplica. Asta deoarece atât eu cât și colegii mei nu am avut o înțelegere tacită. În momentul în care am luat hotărârea de a nu ceda presiunilor venite din partea acestui ziar, aveam o idee vagă ce mă așteaptă. Deci a fost o decizie asumată. 

Îmi pare rău de colegii mei. Sunt cumva victime colaterale. Adevărul va ieși la iveală. Rog pe toată lumea să aibă puțină răbdare. Pentru toate mizeriile scornite, cei responsabi vor plăti!” 

Presedintele Camerei Taximetristilor Iasi, Mircea MANOLACHE: “din 1797 taximetristi, peste 1000 sunt omul si masina”!

Citeste si   Tânără salvată din mâinile proxeneților. Acțiune în forță a polițiștilor

Asimionesei versus Manolache. Cine nu plătește de fapt salariile propriilor angajați


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ