Share

Week-endul care a trecut, la Iași a avut loc cea de-a șasea ediție a PET EVENT, eveniment la care doi câini polițiști ieșeni au participat în calitate de invitați.

Astfel, cei prezenți, sâmbătă 16 septembrie și duminică, 17 septembrie, la activitățile organizate, au luat parte la exerciții de dresaj canin efectuate de doi câini polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, antrenați de conductorii lor să participe la misiunile de intervenție.
Un ciobănesc german și un rottweiler au prezentat o parte dintre exercițiile pentru care se antrenează, împreună cu conductorii lor, pentru a face față cu brio intervențiilor în situații de urgență.
Vizitatorii au putut admira o expoziție de frumusețe canină, iar programul a continuat cu diverse jocuri și concursuri cu premii haioase.

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ