Elon Musk a fost umilit de Seful CJ Iasi – Maricel Popa

Viitorul este mai aproape de noi. Dupa laserul de de la Magurele, Romania intra in clubul select al cercetarii fundamentale legate de spatiu, timp, materie. CJ Iasi intra in elita cercetarii fundamentale, domeniu in care putini au curajul sa se avante. Elon Musk a fost umilit de Seful CJ Iasi – Maricel Popa. Realizarile recente ale celebrului Elon Musk, par timide incercari fata de reusita CJ Iasi.

Gratie echipei conduse la CJ Iasi de catre Dr. Ing Maricel Popa s-a reusit calatoria in timp, insotita de transferul de materie. Premiul Nobel va poposi in cele din urma la Iasi, daca rezultatele vor fi confirmate. In creuzetele laboratoarelor din CJ Iasi s-a pus in opera aprobarea unei HCJ care a condus la epocala descoperire.

Totul a pornit de la importanta contributie a micului laborator, arondat CJ Iasi, mai putin dotat, dar cu cercetatori de valoare selectati printr-o celebra procedura supervizata de chiar de dl Popa, Presedinte CJ Iasi 

Acest laborator mai este cunoscut si sub numele de Consiliul de Administratie al Aeroportului Iasi, condus de Dl Rebegea Mitica.

Despre ce este vorba? Dl Rebegea a propus echipei de cercetare (Consiliul de Administratie – Aeroport Iasi) un experiment inedit, adoptarea HCA Nr 10/20.10.2017, prin aprobarea unor documente din care unul avea sa fie finalizat abia dupa trei zile, pe 30.10.2017, dupa cum sustin martori de incredere ai acestui experiment.

Rezultatele au fost spectaculoase, s-a reusit aprobarea documentelor ce aveau sa fie create in viitor, realizare unica ce a dat incredere conducatorului echipei. Pentru validarea experimentului s-a incheiat un  Proces Verbal al sedintei de CA, ce consemneaza reusita transferului din viitor a documentului ce a fost aprobat, mai concret ROF (Regulament Organizare si Functionare), proces verbal semnat de catre Dl Rebegea M. O alta realizare de valoare este si semnarea HCA Nr 10, subiectul unei alte analize.

Incurajat de reusita (D Rebegea M.) a hotarat repetarea experimetului la o scara mai mare, in prezenta unor specialisti, mai exact in plenul CJ Iasi din data de 27.10.2017

In cadrul sedintei plen din data de 27.10.2017 a fost adoptata HCJ 416/27.10.2017, document ce va ramane in istorie, prima atestare oficiala a aprobarii unui document creat in viitor.

Bineinteles, pentru desfasurarea acestui experiment in cadrul plenului CJ Iasi a fost nevoie si de ajutorul unor specialisti din aparatul executiv al institutiei, specialisti ce au reusit sa creeze conditiile de laborator astfel incat la final sa putem exclama: ”Experimentul a reusit!!!„.

Gurile rele, contestatarii, spun ca ipotezele in care experimentul  a avut loc, nu au respectat, chiar au  incalcat legile, regulamentele si legislatia in vigoare aplicabila Regiei Aeroportul Iasi, Consiliului de Administratie, cat si cele aplicabile organizarii sedintelor de catre CJ Iasi.

Pentru o solida sustinere a rezultatelor, este nevoie de o a doua opinie,  verificarea unei comisii de specialisti care sa evalueze experimentul, daca este nevoie chiar sa-l ancheteze pentru validarea rezultatelor.

Daca se va constata ca experimentul a fost falsificat riscam  oprobiul comunitatii stiintifice si chiar implicarea organelor de ancheta, nefiind exclusa chiar o abordare penala

Ramane totusi intrebarea daca a fost o iluzie, calatorie in timp, transfer de materie, FALS grosolan, sfidare a Consilierilor Judeteni, sfidare a locuitorilor acestui judet?

Orice ar fi, oricum ar fi, regia a fost impecabila, seful CJ – Maricel Popa poate fi multumit. De fapt s-a prezentat spre aprobarea consilierilor un ambalaj al carui continut nu exista. Nimic nu intra pe ordinea de zi a CJ Iasi fara aprobarea conducatorului acestei institutii Dr. Ing. Maricel Popa, personaj ce a stiut si a supervizat aceste manevre de inselatorie, cunoscute pe strada si in piete sub denumirea specifica: metoda „Maradona”.

Am asistat la patentarea unei noi metode aplicate la un nivel superior, cel de plen al Consiliului Judetean?

Metoda „Teparicel”?

Fiecare lasa in urma sa ceva. Este o ocazie unica pentru ca cineva care conduce vremelnic un judet, pe locuitorii sai, sa faca ceva incat sa poata fi identificat cu realizari ce au sa-l faca cunoscut in istoria judetului. Presedintele CJ a dat dovada ca se poate, a reusit Metoda Teparicel.

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ