Share

Conducerea maternității Cuza Vodă din Iași a demarat o anchetă internă, după ce o femeie a scris, pe blogul personal, că angajații unității medicale și-au tratat pacientele inadecvat.

Tânăra din Iaşi a povestit pe blogul ei cum a petrecut cele peste 30 de ore în spital, din momentul internării şi până la naştere, acuzând faptul că angajaţii unităţii medicale au avut o atitudine nepotrivită.

Citeste si   Mai multe unități de ÎNVĂȚĂMÂNT preuniveristar din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA cursurilor

„Nu te mai screme şi nu mai scoate sunete!”, „Domnule doctor, are contracţii de 20, dar scoate nişte sunete şi aşa se agită de parcă acum naşte“, sunt câteva dintre replicile pe care ieşeanca susţine că le-a auzit în jurul său în cele 32 de ore cât s-a aflat în travaliu.

Citeste si   Ludovic ORBAN: 14 SECUNDE DE TĂCERE când a fost întrebat despre POSIBILA întoarcere a lui CHIRICA la PSD

Managerul maternităţii Cuza Vodă din Iaşi, Robert Dâncă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a demarat o anchetă internă în acest caz.

„Nu a fost pusă în pericol viaţa pacientei sau a fătului. A fost partea de comunicare, a fost ceva nedemn. Ceea ce s-a încălcat cras sunt drepturile pacientului. Conform regulamentului de ordine interioară, se pot aplica avertismente, dar şi sancţiuni, de la tăierea din salariu până la demitere”, a spus managerul Robert Dâncă.

https://youtu.be/YyNzRB4-YCo


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ