Share

Într-un mesaj postat pe pagina ei oficială candidata PSD, Camelia Gavrilă, aduce acuzații serioase la adresa candidatului liberal, Mihai Chirica. Aceasta spune că actualul primar încearcă până și la final de mandat ”să le vândă cetățenilor iluzia dezvoltării comunității”.

Totuși, Camelia Gavrilă întârzie să aducă în fața ieșenilor proiecte concrete

Se pare că strategia PSD se bazează doar pe denigrarea altor structuri politice. Comunitatea ieșeană are niște semne mari de întrebare în legătură cu proiectele propuse de social democrați. Având în vedere promisiunile din campaniile precedente, ce nu au fost duse la bun sfârșit, ne este tot mai greu să credem că acest mandat va face o diferență semnificativă în municipiul Iași.

Citeste si   VIDEO Premierul Ludovic Orban, precizare despre posibile restricții, printre care închiderea mall-urilor

Se pare că toate comunicatele de presă ale PSD-ului se învârt în jurul opoziției. În loc să-și promoveze inițiativele, social democrații preferă să caute țapi ispășitori în alte formațiuni politice iar comunitatea ieșeană s-a plictisit de același circ de prost gust.

În postarea de pe pagina sa oficială, candidata PSD, Camelia Gavrilă, a declarat:

Edilul Mihai Chirica încearcă din răsputeri și la final de mandat să le vândă cetățenilor iluzia dezvoltării comunității, transformând ședințele Consiliului Local într-un spectacol superficial, în care prezintă scenarii și investiții de miliarde, uitând că haosul în care se află Iașul, în ultimii ani, este doar rezultatul „muncii” sale creative și a aparatului administrativ orchestrat de domnia sa.

În continuare, însă, ieșenii rămân sufocați în trafic, pierd ore bune pentru a găsi un loc de parcare, privesc cu neputință cum orașul este mutilat de construcții aprobate peste noapte, ori se gândesc neliniștiți la începerea anului școlar, la contextul pandemic și efectele în plan educațional, la numărul insuficient de locuri din creșele și grădinițele municipalității

Bineînțeles că municipiul Iași se confruntă cu probleme serioase iar schimbarea de borduri, refacerea trotuarelor sau amenajările florale din centrul orașului nu reprezintă o urgență, acestea având doar un rol estetic.

Citeste si   Traian Băsescu, premier în Republica Moldova. Cine îl vrea pe fostul președinte al României prim-ministru la Chișinău

Totuși, cetățenii merită propuneri de proiecte complexe și bine structurate care să rezolve aceste lipsuri din comunitate.


Share

1 COMENTARIU

  1. Fenomenal! Inca un PSD-ist care aduce acuze fara sa fi facut nimic! Doamna Gavrila, cum era pe vremea cand primeati spaga ca sa oferiti copiilor ce meritau de drept? Cum era pe atunci cand favorizati doar interesele dumnavoastra poilitice? Ati uitat? Vremuri apuse? Nerusinata… Toti la fel…Bine ca mai exista si partide care nu accepta ciuma rosie! Chiar am ramas surprins ca acest partid pe nume PRO Romania a refuzat pe mafiotul Harabagiu ! Bravo domnule Iacoban, un om cu caracter!

LĂSAȚI UN MESAJ