Share

Deputatul PSD Iași Camelia Gavrilă: Criza politică trebuie asumată ca o lecție majoră pentru întreaga clasă politică

„Politicienii și guvernanții au datoria să explice, să detalieze, să comunice prin mesaje clare, accesibile, să transmită complet și constant deciziile majore, dar și argumentele, rațiunile acestora, contextul național sau internațional, inclusiv prin abordări comparative și referiri la practici europene în domeniul respectiv.”

Ieri, 14 februarie 2017, Camelia Gavrilă, deputat PSD Iași și președinte al Comisiei pentru Învățământ, știință, tineret și sport, a cerut public, de la tribuna Parlamentului, depășirea unui posibil blocaj în actul de guvernare și asumarea continuării programului politic al Partidului Social Democrat, care a fost legitimat prin vot popular pe data de 11 decembrie 2016.

Parlamentarul ieșean consideră că au trecut in plan secund voturile semnificative obținute în urmă cu două luni în favoarea Partidului Social Democrat, un program coerent și complex, deja aflat in procesul de aplicare in practica, în contextul unor decizii și opțiuni legislative insuficient explicate.

„Suntem la capătul unei etape în care s-au consumat explicații, opinii favorabile sau nefavorabile, au avut loc demisii și asumări de respnsabilitate, inclusiv prin retragerea ordonanței – problemă. Și totuși asistăm în continuare la o mecanică a contestărilor, a demonstrațiilor, o nesfârșită vocație a negației și deconstrucției politice și sociale. Trebuie să privim cu realism momentul actual, atât din perspectiva străzii, cât și a partidului de guvernământ, investit cu încrederea a milioane de români.”, a mai spus deputatul PSD Iași Camelia Gavrilă.


Share
Citeste si   Cristian Rizea aprinde focul la KazMunayGaz
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ