Campusul universitar Tudor Vladimirescu va primi studenții în spații proaspăt văruite și recent renovate

Până la începerea anului universitar, studenții, care între timp au devenit muncitori amatori, s-au apucat de curățenie în toate cele 21 de cămine din campus. Efortul  acestora, le va fi răsplătit prin faptul că vor primi camerele pe care și le doresc, pentru a se caza pe parcursul anului universitar.

Peste 100 de studenți de la facultățile Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” își alocă timpul liber și muncesc în căminele în care vor fi cazați în luna octombrie. De la dat cu var, vopsit uși și reperat paturi, tinerii vor să aducă o schimbare încăperilor în care își vor petrece viitorul an universitar.

Prin activitatea inițiată de tineri, Universitatea economisește 10 mii de lei, iar studenții  implicați nu vor achita cheltuielile de cazare pe 2 luni de zile.

În acest an, campusul din Tudor Vladimirescu, va avea cazați peste 8000 de studenți în cele 3000 de camere de cămine.

Este benefic ajutorul pe care îl primit din partea studenților, aceștia dând o calitate a lucrării foarte bună. Încercăm ca aceste cheltuieli să le acoperim, printr-o formă legală, prin scutirea tarifului de cămin și cred că astfel câștigă și studenții, câștigăm și noi ca universitate”, a declarat Bogdan BUDEANU, șeful Direcției de Servicii Studențești al Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi”.

LĂSAȚI UN MESAJ