Share

Un camion încărcat cu butelii, din care peste o sută pline cu GPL, s-a răsturnat joi după-amiază, la câţiva kilometri de municipiul Vaslui, pe drumul naţional (DN) 24.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au declarat că TIR-ul încărcat cu 245 de butelii, din care 111 pline cu GPL, s-a răsturnat în afara şoselei, în faţa Primăriei Muntenii de Sus, după ce şoferul autotrenului, care circula de la Iaşi spre municipiul Vaslui, ar fi încercat să evite coliziunea cu un autoturism. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, în zonă fiind trimise două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi grupa operativă a ISU.

”Toate buteliile au fost îndepărtate de locul unde s-a răsturnat autotrenul, fiind depozitate în condiţii de siguranţă în curtea primăriei. În aceste condiţii, nu mai există niciun risc de explozie, iar traficul nu este blocat, aşa cum s-a crezut iniţial, imediat după anunţarea accidentului la numărul de urgenţă 112”, a precizat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Poliţiştii vasluieni au început cercetările la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii s-a produs accidentul, scrie adevarul.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ