Share

Campania ”Ghiozdanul meu” a luat început încă din iunie la Swimathon Iași, unde a făcut valuri împreună cu echipa de înotători, echipa de ambasadori și restul de susținătorilor. Campania este organizată de Asociația ”Ștergem o lacrimă”

Anul acesta reprezentanții Asociației își propun să ajute 190 de copii, cărora le-au promis pentru început de an, câte un  ghiozdănel cu rechizite.

Citeste si   TRAFICUL din municipiul IAȘI este tot mai AGLOMERAT și sufocat! Proiect PMI: ”Crearea unui TRIUNGHI curbiliniu Ciurea-HOLBOCA-Lețcani”

Donațiile pot fi făcute în contul Asociația Ștergem o Lacrimă, cu mențiunea “Ghiozdănelul Meu” sau direct on-line cu cardul.

Proiectul Ghiozdănelul meu este la a treia ediție, se repetă în fiecare an, la începutul anului școlar. Oferim la copii câte un ghiozdănel cu rechizitele necesare în funcție de vârsta lor adică grădiniță, clasele pregătitoare, clasele I-IV, clasele V-VIII, liceu în funcție de școlile la care mergem.

Citeste si   Redevențe SALARIALE de aproape 200.000 lei pentru directorul general CTP IAȘI, Cristian STOICA

Anul acesta avem așa Tomești, Mircești, Săcărești și Osoi Sinești. Cei care vor să ne ajute pot intra pe pagina noastră de facebook, campania este în desfășurare, pot dona direct în cont suma necesară pentru un ghiozdănel sau pot achiziționa ei ghiozdănelul cu rechizitele necesare.”, a declarat Florentina AGACHE, coordonatoarea proiectului.

Citeste si   Primăria CIUREA va amenaja un TEREN de sport multifuncțional în satul Lunca CETĂȚUII

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ