Share

Pe 5 decembrie în cadrul Campaniei de prevenire „NU LĂSA UN HOŢ SĂ ÎŢI STRICE CRĂCIUNUL”, poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Ia și au desfășurat o activitate de informare cu specific preventiv, în incinta complexului comercial S.C. EGROS TRADE SRL Iaşi.

 

Scopul activității a fost de a informa cetăţenii cu privire la măsurile de siguranţă personală pe care trebuie să le cunoască şi să le pună în practică în perioada sărbătorilor de iarnă.

Citeste si   FINANȚĂRI totale de 1,5 milioane EURO, pentru STARTUP-urile inovatoare în domeniul SĂNĂTĂȚII

De asemenea, în cadrul activității au fost distribuite pliante cu informaţii privind protecţia bunurilor personale, fiind făcute recomandări privind metodele de prevenire a bunurilor personale în locurile aglomerate sau cele aflate în locuinţă.

Au fost distribuite 400 de pliante, 20 de afişe cu mesaje preventive privind siguranţa personală adecvate acestei perioade şi 5 afişe privind regimul legal de comercializare, utilizare şi deţinere a materialelor pirotehnice.

Citeste si   Participare IMPRESIONANTĂ la Congresul on-line organizat de către USAMV IAȘI

La activitate au participat aproximativ 400 de persoane.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ