Share

Campania ”Primăvara Iubirii la Iași” a premiat cele trei cupluri câștigătoare

Ziarul Bună Dimineața Iași, în colaborare cu ”Complex Hotelier Ciric” a oferit în cadrul campaniei “Primăvara iubirii la Iași” 3 cine romantice pentru 3 cupluri ieșene.

Momentele au fost ocazionate de ziua îndrăgostiților sărbătorită pe 24 februarie, venirea Primăverii pe 1 martie și bineînțeles și cu prilejul zilei internaționale a femeii pe 8 Martie, care va urma.

Primele două cuplurile ieșene au petrecut o seară deosebită și sau bucurat de o cină romantică petrecută la ”Complex Hotelier Ciric”.

Citeste si   Mesaj de solidaritate pe zidul din fața Spitalului de Boli Infecțioase din Iași

Cine au fost câștigătorii?

Cuplul câștigător pe data de 24 februarie, a fost familia Prisecaru, care formează un cuplu de 6 ani și au doi copii.

”Ne-am cunoscut la un curs de terapie Bowen, în Iași, acum 6 ani și din momentul respectiv putem spune că lucruri au decurs natural. Suntem căsătoriți și avem doi copii. Am participat la acest concurs cu gândul că putem câștiga și spre surprinderea noastră așa a și fost. Iubirea și copii ține vie iubirea din noi doi. Mulțumim pentru inițiativa avută și pentru faptul că ne aflăm în această seară aici”, a declarat familia PRISECARU.

Citeste si   Congresul Național al Asociației Române Romtransplant Ediția a 11-a, Online via ZOOM 22-26 septembrie, 2020

Al doilea cuplu câștigător este format din doi tineri, Oana și Ciprian, care sunt la început de drum și își trăiesc povestea de dragoste de 10 luni.

Ne-am cunoscut pe o rețea de socializare, concret pe Facebook și suntem împreună de 10 luni. Am participat la acest concurs deoarece mi-am dorit să avem parte de o cină romantică și consider că este un prilej bun de a începe primăvara. Le transmit celor care nu și-au găsit sufletul pereche să spere în continuare și să fie conștienți că pentru fiecare dintre noi există un suflet pereche”, a declarat Oana una dinte câștigătoarele concursului.

Citeste si   SECETA PEDOLOGICĂ face RAVAGII! Fermierii ieșeni așteaptă ajutoarele de la stat

Ultima pereche câștigătoare va beneficia de premiul oferit de Ziarul Bună Dimineața Iași, în colaborare cu ”Complex Hotelier Ciric”, pe data de 8 Martie, când sărbătorim și ”Ziua Femeii”.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ