Share

Campania vizează oferirea unui sprijin substanțial familiei Țibuleac din comuna ieșeană Voinești

Prin implicarea activă a Ziarului ”Bună Dimineața Iași” și a comunității binevoitoare, materialele necesare acoperii casei au ajuns la nouă locuință. Lemnul, țigla și materialele auxiliare au fost duse la noua casă.

Săptămâna aceasta, campania demarată pentru construirea casei familiei Țibuleac, a ajuns în etapa montării țiglei pe acoperiș.

Citeste si   Top 8 avantaje ale CUMPĂRATULUI de produse electronice ONLINE

În perioada imediat următoare, în funcție de condițiile meteorologice, campania prevede montarea tâmplăriei.

Bunătatea există în fiecare dintre noi și nu trebuie decât un impuls minor ca să o putem scoate la suprafață.

Lipsa veniturilor a făcut ca familia Țibuleac, mama și copiii de 5, 10 si 15 ani să trăiască într-o biată cămăruță. Autoritățile și voluntarii au făcut primii pași pentru construirea casei, dar lucrările au fost sistate din lipsa fondurilor. Obiectivul final, de a le construi două camere, o bucătărie și o baie până de Crăciun, părea greu de atins, dar nu imposibil.

Citeste si   ZĂMOSTEANU s-a ”REPROFILAT”! Noul sediu al OPEREI va fi construit de FRIMA dezvoltatorului IMOBILIAR

Astfel în urma demarării campaniei umanitare pentru strângerea de fonduri, au început să apară și primele rezultate pentru familia Țibuleac, din comuna Voinești. Noua locuință a început să prindă contur, lucrările fiind din nou demarate.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ