Share

Vorbim despre o mama cu trei copii, cu toții părăsiți de tată și care refuză să-i ajute. Răzvan a fost depistat în 2017 cu o tumoare cerebrală, iar pentru operație au fost nevoie de 6000 de euro, bani strânși cu ajutorul primăriei Voinești și al oamenilor cu suflet

Lipsa veniturilor a făcut ca familia Țibuleac, mama și copiii de 5, 10 si 15 ani să trăiască într-o biată cămăruță. Autoritățile și voluntarii au făcut primii pași pentru construirea casei, dar lucrările au fost sistate din lipsa fondurilor. Obiectivul final, de a le construi două camere, o bucătărie și o baie până de Crăciun, părea greu de atins, dar nu imposibil.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „IAȘUL a fost CĂLCAT în picioare de guvernul LIBERAL!”

Astfel în urma demarării campaniei umanitare pentru strângerea de fonduri, au început să apară și primele rezultate pentru familia Țibuleac, din comuna Voinești. Noua locuință a început să prindă contur, lucrările fiind din nou demarate.

Bunătatea există în fiecare dintre noi și nu trebuie decât un impuls minor ca să o putem scoate la suprafață.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Prin implicarea activă a Ziarului ”Bună Dimineața” Iași și a comunității binevoitoare, materialele necesare acoperii casei au ajuns la nouă locuință. Lemnul, țigla și materialele auxiliare au fost duse la noua casă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ