ideall.ro

Daniela Gligor și Daniela Păduraru sunt două tinere studente în anul II la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, specialitatea Comunicare și PR. Tinerele au realizat o campanie socială inedită.

Scopul campaniei este de a informa despre efectele tocurilor asupra sănătății

Acestea încurajează reprezentantele sexului feminin să se dea „JOS de pe TOC”.  „Jos de pe toc” reprezintă motivația de a renunța la încălțămintea cu toc în favoarea celei comode și practice. Scopul campaniei este de a informa despre efectele tocurilor asupra sănătății și de a schimba atitudinea femeilor în raport cu rolul acestora în viața lor.

Acest fenomen este destul de răspîndit, deși puțini cunosc că, de fapt, consecințele purtării acestui tip de încălțăminte sînt nefavorabile asupra sănătății. Deocamdată, nu a fost realizată vreo activitate care să abordeze acest subiect social, de aceea, am decis să implementez o asemenea campanie împreună cu prietena și colega mea de facultate”, spune Daniela.

sensodays.ro

Publicul țintă al campaniei sunt persoanele de sex feminin. „Misiunea noastră este ca purtătoarele de tocuri să devină purtătoare de cunoștințe despre efectele acestui tip de încălțăminte asupra sănătății.”

evomag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ