Share

Citadin, firma – monopol a Primăriei s-a ocupat de plombarea străzilor ieșene

Sâmbătă, 31 martie, echipele Citadin SA, care au totalizat 89 de lucrători, au intervenit cu lucrări de reparații cu material concasat pe străzile Grigore T. Popa și Brădetului și cu mixtură asfaltică pe străzile Văscăuțeanu, Titu Maiorescu, Mitropolit Varlaam și Aurel Vlaicu, precum și pe aleea Rozelor și stradela Ciric.

Iasul a involuat foarte mult! Ne-am intors la plombarea gaurilor la fel ca pe vremea lui Simirad!

În tura de noapte, 24 de angajați Citadin au efectuat lucrări de reparații cu mixtură asfaltică pe Calea Galata și strada Pantelimon Halipa, precum și cu lucrări de marcaje rutiere în zona Pieței Sfântul Anton de Padova.

Citeste si   Proiectul PALAS CAMPUS a fost inaugurat la data de 8 IULIE la IAȘI

Duminică, 1 aprilie, 89 de muncitori au intervenit cu lucrări de reparații și cu mixtură asfaltică pe străzile Buna Vestire, Mihail Kogălniceanu, Mașinii, Basarabi, Aurel Vlaicu și Moara de Vânt, precum și șoseaua Iași – Voinești, aleea Tudor Neculai și stradela Ciric.

IASI 2018. Pretenții mari, posibilitati si mai ales o viziune ingusta a administratiei CHIRICA.

În tura de noapte, Citadin a acționat cu 24 de muncitori. Aceștia au intervenit cu lucrări de reparații cu mixtură asfaltică pe bulevardul Tudor Vladimirescu (liniile de tramvai) și pe strada Păcurari, precum și cu lucrări de marcaje rutiere pe străzile Sfântul Petru Movilă, Moara de Vânt, Eternitate și Splai Bahlui Mal Stâng,

Luni, 2 aprilie, au continuat reparațiile cu mixtură asfaltică pe străzile Buna Vestire, Mihail Kogălniceanu, Mașinii, Basarabi, Aurel Vlaicu și Moara de Vânt, precum și șoseaua Iași – Voinești, aleea Tudor Neculai și stradela Ciric, fiind efectuate și o serie de reparații în zona Primăriei.

Citeste si   S-a stabilit data ALEGERILOR locale pe 27 septembrie! Parlamentarii IEȘENI au făcut declarații

Curățenie de primăvară în COMUNA IAȘI

În programul de noapte s-a continuat lucrările de frezare și reparații cu asfalt pe bulevardul Tudor Vladimirescu (liniile de tramvai) și pe strada Păcurari, precum și lucrările de marcaje rutiere pe străzile Sfântul Petru Movilă, Moara de Vânt, Eternitate și Splai Bahlui Mal Stâng.

Raportul PRIMĂRIEI Iași nu conține decât o înșiruire seacă de străzi!

Sa nu credeti ca aceste imagini sunt preluate din mediul rural. Ele sunt furnizate chiar de Primaria Municipiului Iasi care se lauda cu o ghereta amplasata pe un europalet! Dar in jur, directorul Stoica de la CTP a dispus curatenie generala! Astfel se realizeaza curatenia de primavara la Iasi

Marți, 3 aprilie, sunt făcute reparații cu mixtură asfaltică pe străzile Stejar, Camil Ressu, Aurel Vlaicu, Ciric și Sfântul Teodor, bulevardele Dacia și Alexandru cel Bun, șoselele Iași – Voinești și Ciric, precum și în cartierele Mircea cel Bătrân și Bularga.

Citeste si   TERMENUL pentru concursul „Caligrafii tematice” este 14 IULIE

Vor continua reparațiile din zona Primăriei. În tura de noapte sunt programate lucrări de frezare și reparații cu asfaltat la liniile de tramvai de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, precum și lucrări de marcaje rutiere pe străzile Sfântul Lazăr, Palat, Sfântul Petru Movilă, Moara de Vânt, Eternitate și Splai Bahlui Mal Stâng.

RUȘINE!!!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ