Share

Primarul Municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic a anunțat demararea în forță a lucrărilor de primăvară.

Așa cum am anunțat, săptămâna trecută am organizat o ședință operativă, ar putea fi numit chiar comandament, pentru startul lucrărilor edilitare de primăvară.

Finalizăm toaletarea arborilor și strângerea crengilor, lucrăm la curățarea albiilor cursurilor de apă pentru a preîntâmpina neplăcerile cauzate de inundații, s-a început curățarea străzilor după sezonul rece, curățarea spațiilor verzi.

Activitatea cea mai așteptată este reparația străzilor.

Marți, am avut o discuție cu persoane din conducerea societății Publiserv, operatorul care are concesionat acest serviciu și mi s-a transmis că stația de asfalt se poate porni în jurul datei de 27 martie.

Am stabilit străzile pe care se va interveni în prima etapă, pentru că vrem să lucrăm cu echipe care să deruleze simultan plombări, frezări și turnare de covor asfaltic precum și asfaltări de străzi pietruite.

Până de Paște vrem să aducem străzile din oraș la condiții bune de trafic. Este un an în care ne-am propus să facem reparații capitale la peste 15 km de străzi și să asfaltăm aproximativ 6 km de străzi din cele rămase doar pietruite.

Lucrările la o parte dintre străzi au fost solicitate pentru finanțare la Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Sper să beneficieze și municipiul Piatra-Neamț de bani guvernamentali prin PNDL, cred că și pietrenii merită alocări financiare pentru dezvoltare de la Guvern.

După încălzirea vremii și plombarea străzilor vom reface marcajele rutiere și vom demara investițiile în fluidizarea traficului propuse de comisia rutieră a declarat primarul Municipiului Piatra-Neamț, Dragos Chitic

.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ