Vineri, 22 iunie 2018, CANAF revine la Iași într-un ”must-see live concert”, pe scena Amfiteatrului Palas Ias, incepând cu ora 20.00! Invitatul special al serii va fi bluesman-ul Marcian PETRESCU, considerat singurul muzicutist profesionist din România.

Toti cei prezenti la concertul-eveniment vor primi cadou atât un album semnat CANAF cât și aplicația CANAF Bluesmobil – dezvoltată de Crosstech IT – ce va fi lansată în cadrul show-lui.

Citeste si   Elevii liceului agricol “Mihail Kogalniceanu” din MIROSLAVA, PREMIAȚI în FINALA națională a competiției europene de ANTREPRENORIAT “Company of the year 2020”

The same old&new blues concept într-un concert de blues unic, vineri, 22 iunie 2018, ora 20.00, pe scena Amfiteatrul Palas Iasi! Un eveniment susținut de Crossworlder Music!

Despre CANAF s-ar putea spune “pe repede” ca a cantat cu nume ale blues-ului precum AG Weinberger, Sugar Blue, Eldad Tarmu, Henry Franklin sau John Marshall. Sau ca, in 2009, la Festivalul de Jazz Sibiu a primit Marele Premiu si ca, de atunci, a fost invitat la multe alte festivaluri de gen. Sau s-ar mai putea spune ca “The virgin soul of the Blues” este numele primului său album – album 100% live – lansat la Bucuresti, în februarie 2016. Sau că numele său e deja în playlist-ul radio BBC Music. Sau că, în septembrie 2016, a cântat la Sala Palatului, în deschiderea concertului The Original Blues Brothers (SUA)…

Citeste si   SPECTACOLE de TEATRU în aer liber la IAȘI! Ionuț CORNILĂ, actor: ”Pregătim niște SURPRIZE pentru PUBLIC”

Despre CANAF, însă, se povestește cel mai bine ascultându-l cântând!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ