Comuna Grajduri va beneficia de un sistem integrat de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare

Este un proiect aflat în derulare și implementat de primărie împreună cu consiliul local.

De asemenea, acest proiect, în valoare de 1,742,427.73 RON, este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală și este considerat unul foarte important pentru conducerea și localnicii comunei Grajduri.

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

O altă problemă este cea legată de canalizarea localităților din Grajduri iar proiectul care se află în derulare pentru rezolvarea acesteia depășește 6 mil. de euro.  Această problemă era în special în Grajduri și Valea Satului, însă există probleme și  în satul Cărbunari și Poiana cu Cetate.

Am demarat și proiectarea la sistemul de aducțiune cu gaz întrucât magistrala trece prin localitatea noastră urmând ca apoi, după finalizarea proiectării și obținerea tuturor avizelor, să căutăm sursa de finanțare”, a declarat primarul Constantin ZAMFIRACHE.

Citeste si   SPECTACOLE de TEATRU în aer liber la IAȘI! Ionuț CORNILĂ, actor: ”Pregătim niște SURPRIZE pentru PUBLIC”
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ