Cancerul pe care-l „bei” din sticle. Un nutriţionist român dă un avertisment DUR: Aceste băuturi sunt adevărate otrăvuri

0
Share

Nutriționistul Cristian Mărgărit trage un semnal de alarmă în privința sucurilor acidulate pe care unii dintre noi le consumăm zilnic. Acesta spune că ingredientele din sticlele cu băuturi răcoritoare sunt atât de otrăvitoare încât ne putem îmbolnăvi şi de cancer.

margaritGustul dulce din sucuri dă dependenţă. Zahărul alterează grav metabolismul (după energia iniţială vei simţi slăbiciune), predispune la boli grave (obezitate, cancer, accidente vasculare, steatoza hepatica, diabet), scade imunitatea.

Îndulcitorii artificiali sunt probabil periculoşi pentru sănătate (cresc riscul de cancer, în principal).

Citeste si   4.724 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Ca o fază intermediară poţi folosi îndulcitori naturali. Unii sunt non-calorici, altţi au şi calorii (Xylitolul). Dacă tot nu poţi scăpa de zahăr, foloseşte măcar zahărul natural, sub formă de suc de trestie de zahăr deshidratat, organic”,spune cunoscutul nutriţionist Cristian Mărgărit.

Pe de altă parte, specialistul mai spune că acidul din sucuri distruge smalţul dinţilor, scoate calciul din oase, creşte riscul de cancer în tubul digestiv, alterează multe căi metabolice. ,,Acidul potenţează efectele negative ale celorlalte ingrediente,, mai spune nutriţionistul

Citeste si   4.724 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Sursa: doctorulzilei.ro


Share
REVEDEȚI PREZENTAREA
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ