Share

Prin intermediul PNL, Iașul a dat actualul Ministru al Mediului în persoana deputatului liberal Costel ALEXE

Ministrul, a absolvit în anul 2012 doctoratul în Climatologie, Meteorologie.

Liberalul se află la primul mandat de parlamentar și activează în Comisia pentru mediu și echilibru ecologic din aprilie 2014.

Deși problemele de mediu la nivelul municipiului Iași sunt vizibile și se agravează de la un an la altul, climatologul Alexe nu și-a manifestat până în prezent interesul față de gradul ridicat de poluare înregistrat la Iași.

Deși problemele de mediu existente la nivel național sunt din ce în ce mai stringente, totuși, Alexe pune în continuare pe primul loc activitățile politice în detrimentul responsabilităților ministeriale.

Vom prezenta în continuare luarea de poziție, evident politică, adoptată de liberal referitor la rezultatul din primul tur al alegerilor prezidențiale.

Citeste si   Scenariu catastrofal pentru Capitală. Viceprimarul Bădulescu, la Realitatea PLUS: Școlile vor rămâne închise până anul viitor, după Paște

Alexe: “V-am auzit! Vă așteptăm alături de noi!”

Rezultatul din primul tur al alegerilor prezidențiale, când aproape 120.000 de ieșeni au votat pentru Victoria președintelui Klaus Iohannis, este elocvent și definitoriu pentru radiografia societății românești și stabilirea profilului de politician pe care românii îl preferă.

Oamenii au ales consecvența în materie de comunicare și abordare publică, consistența acțiunilor politice și mai ales buna credință cu care președintele Iohannis a acționat în acești ani.

Demagogia, populismul, promisiunile deșănțate și circul mediatic, practicate în campaniilor electorale precedente, nu mai prind la români și toți cei care încă se mai pretează la așa ceva au fost crunt taxati de români.

Klaus Iohannis a fost de multe ori ultimul bastion al democrației și alături de PNL, de opoziția parlamentară și de asociațiile civice a acționat ferm și concret pentru a bloca derapajele PSD, uzitând de toate pârghiile legislative și constituționale pe care le-a avut la îndemnână.

Citeste si   Românii din străinătate, în număr record pentru votul prin corespondență la alegerile parlamentare: aproape 40.000 

Costel ALEXE: Mă bucur nespus de mult că ieșenii și moldovenii au răspuns apelului nostru și au arătat că Iașul Liberal este proiectul în care ei cred și se regăsesc!

Este un efort de echipă și îi felicit pe toți colegii mei: primari, consilieri, președinți de organizații, aleși locali și simpli membri, care în această perioadă au fost activi și au dus mesajul nostru din casă în casă.

Cu cele 120.000 de voturi în favoarea președintelui Iohannis, Iașul a fost la înălțime, al 6 lea județ al țării, o premieră în istoria județului dar și o responsabilitate extraordinară pentru noi, reprezentanții președintelui și ai PNL în teritoriu.

Citeste si   Primele explicații din PSD după difuzarea, la Realitatea PLUS, a fotografiei în care Marcel Ciolacu a fost surprins încălcând regulile anticoronavirus

Am declarat public și iată că astăzi este tot mai clar că un parteneriat durabil şi onest este când politicienii de bună credinţă şi cetăţenii implicaţi îşi dau mâna pentru binele comunităţii!

Dragi ieșeni, mulțumim!

Sunteți mulți, v-am auzit pe stradă, v-am auzit la vot, vă înțelegem așteptările și speranțele și ne-am bucura enorm dacă în următoarea perioadă veniți alături de noi și împreună să schimbăm fața satelor, orașelor și comunităților noastre!

Îi invit pe toti iesenii de bună credință, pe toți cei care își doresc modernizarea județului și dezvoltarea Moldovei să vină alături de echipa Partidului Național Liberal și împreună să susținem proiectul președintelui Klaus Iohannis!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ