Share

Problemă de organizare la construirea pasarelelor pietonale de la Valea Lupului

Circulația intensă de pe artera Iașului – DN 28 A, drum european încă nu a putut fi rezolvată decât cu treceri pietonale, însă această soluție mai urgentă, a declanșat multe accidente rutiere.

În ultimul timp, pe Drumul European s-au înregistrat multe victime în rândul pietonilor.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

Trecerile pentru pietoni sunt foarte puține, iar din aceasta cauză mulți sunt nevoiți să traverseze strada în mod haotic.

În ciuda faptului că localnicii din localitatea Valea Lupului au protestat cu scopul de a se amenaja pasarele pentru pietoni și de a se găsi o soluționare a acestei probleme grave, proiectul întârzie să fie pus în practică, cel mai probabil din lipsă de timp.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

Pasarela este foarte necesară, de aceea un alt scop al protestului mai poate reprezenta și un semnal de alarmă privind siguranța pietonilor care traversează regulamentar sau nu. În ambele cazuri, oamenii sunt de cele mai multe ori accidentați sau sunt predispuși să-și riște viața într-un mod tragic.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ