Share

Mai mulți primari PSD se plâng că li s-ar fi impus o contribuție obligatorie de 20.000 RON pentru a putea candida

Surse din interiorul PSD Iași, au preciat că anumiți membri din conducerea PSD Iași, s-ar fi pus pe căpătuială. Aceștia impun primarilor PSD Iași obligația de a cotiza la partid pentru a deveni candidați din partea PSD la acest tur al alegerilor locale.

De ce apelează la contribuțiilor candidaților?

Autoritatea Electorală Permanentă a făcut o estimare a sumelor totale pe care le vor primi partidele în acest an, sume care vor totaliza 181.441.000 lei, din care PSD va primi cele mai mari contribuții, anume 85.251.435,58 lei.

Citeste si   Klaus Iohannis, ANUNȚ important după recordul absolut de cazuri Covid

Maricel POPA, președintele PSD Iași: ”Nu este adevărat”

Întrebat de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași” dacă este adevărat că a cerut suma de 20.000 Lei de la candidații PSD la primăriile din județul Iași, Maricel Popa, a declarat: ”Nu este adevărat. Nu am auzit așa ceva, niște aberații”.

Surse din interiorul Consiliului Județean Iași, informează că totuși ipoteza nu este chiar atât de aberantă pe cât declară Maricel Popa. Mai multe detalii despre acest demers ar avea Mihai Popescu, Consilierul Președintelui Maricel Popa la Consiliul Județean Iași.

Citeste si   Florin Cîțu, după întâlnirea cu Nicușor Dan: ”Situația financiară a PMB este dificilă (sunt elegant aici)”

Maricel Popa nu a fost mai darnic în explicații nici când a fost întrebat despre starea deplorabilă a DJ 249A (Iași-Bosia)

Drumul Județean 249A se află într-o stare deplorabilă, iar locuitorii din această zonă, constată zilnic faptul că ei nu se numără printre cei “1.000.000 de locuitori” pentru care Popa a atras “1 miliard de EURO”, după cum îi place Președintelui CJ Iași să declare.

DJ 249 A, singurul drum care deservește satele Mânzătești, Bosia, Ungheni se află într-o stare deplorabilă de ani de zile. Întrebat despre demararea unor lucrări care să reabiliteze acest drum județean important pentru Iași, am putut cu stupoare să constatăm că Maricel Popa nici măcar nu știa ce localități străbate acest drum. Îl informăm noi! Tot traseul dintre Holboca și Ungheni.

Citeste si   "Legile Puterii" va fi moderată de către Alexandra Păcuraru. Prima ediție, luni, 5 octombrie

”Care drum? Pentru acel drum avem semnat un contract pe Fonduri Transfrontaliere, a fost o primă licitații la care am avut parte de contestații și a fost reluată licitația. Licitația este pe SEAP, are finanțare europeană, are finanțare de la Consiliul Județean Iași din buget și sper ca în luna februarie-martie să avem constructor și să demarăm acele lucrări”, a declarat Maricel POPA, președintele Consiliului Județean Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ