Share

În județul Iași sunt așteptați la vot 776.011 de cetățeni. 730.524 dintre aceștia au cartea de identitate valabilă. În județul Iași, au fost amenajate 748 de secţii de votare, 247 dintre acestea fiind pe raza municipiului Iași

”În primul rând am venit să votăm, că orice cetățean ne-am exercitat dreptul de vot. Am votat în primul rând pentru o alternativă la actuală clasa politică, apoi pentru demnitate națională că suma a demnităților individuale ale fiecăruia dintre noi. Ca două cuvinte despre această campanie pot să va spun că pe de o parte s-a văzut clar o clasa politică veche care a refuzat dezbaterea, care nu a venit în față oamenilor și o generație nouă de politicieni. 

Sunt foarte mândru să fac parte din această generație în jurul la 40 de ani, care au participat la absolut toate dezbaterile, care au spus exact ceea ce cred, s-au luptat pentru fiecare vot al celor care merg astăzi. Sunt optimist, cred că România are o șansă, deși nu am avut campanie electorală, deși nici aceste alegeri se doresc a nu fi alegeri libere, viitorul sună bine!” a declarat, Candidatul la Prezidențiale, Cătălin IVAN.

Publicată de Roxana Apetrea pe Duminică, 10 noiembrie 2019

UPDATE ora 12:00 Până la această oră au votat, la Iaşi:

IAŞI
66.718 pe listele permanente
9.575 pe liste suplimentare
75.275 total de votanţi
Urnele s-au deschis dimineața la ora 7:00 și se închid la ora 21:00. O particularitate a alegerilor din acest an este legată de ora închiderii secțiilor. Dacă la ora 21:00 mai sunt persoane care vor să voteze și nu au mai apucat, ora se poate prelungi. Un reprezentant al secției de votare va întocmi un proces-verbal cu toți cei aflați în jurul secției care vor să voteze. În procesul-verbal se va consemna numărul și numele celor care vor vota. După ce lista se închide, alte persoane care ar mai dori să voteze nu mai pot face acest lucru.

Share
Citeste si   Cum au ajuns Ponta și Ghiță să controleze PSD-ul. Stenograme incendiare de la congresul partidului
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ