Share

Alexandru Cordoș a fost bănuit, de-a lungul vremii, că transmite informații din anchete primite de la finul său din DNA Cluj, care ar fi ajuns la colegii de partid. 

Potrivit presei locale, soţia lui Cordoș ar fi implicată în aranjarea unor concursuri la instituții de stat și că ar fi ajutat la trucarea unor licitații. Finul și soția sa au fost condamnați la închisoare, însă Alexandru Cordoș a scăpat de fiecare dată. 

Citeste si   Votul prin corespondență pentru Diaspora, trei zile pentru înregistrare. Număr record de români înscriși

Politicianul a fost cercetat în trei dosare penale, dar toate au fost clasate pe motiv că nu există ”probe certe” împotriva lui. În 2016, pe când era senator, a demisionat din PSD după ce soţia a fost condamnată definitiv pentru trafic de influenţă, într-un dosar în care a fost implicat şi el. 

După ce mai mulți ani a stat departe de scena politică, în iulie, Alexandru Cordoș a devenit președintele PSD Cluj. Relansarea sa a avut loc în paralel cu preluarea de către Vasile Dâncu a președinției Consiliului Naţional al PSD, transmite Realitatea Plus.

Citeste si   Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie: ”Guvernul și autoritățile locale gestionează acest proces”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ