Ciobîcă (CSM Suceava) și Lehaci (Dinamo) au câștigat sâmbătă finala cursei de dublu rame masculin din cadrul Campionatelor Mondiale Under-23 de la Sarasota-Bradenton (Florida)

Ciobîcă (CSM Suceava) și Lehaci (Dinamo) au câștigat sâmbătă finala cursei de dublu rame masculin din cadrul Campionatelor Mondiale Under-23 de la Sarasota-Bradenton (Florida). Românii au devansat echipajele similare din Lituania, Grecia, Africa de Sud și Marea Britanie. până aseară, aceasta era singura medalie de aur câștigată de canotorii români în SUA.

Canotorii suceveni Dumitru Alexandru Ciobîca și Florin Sorin Lehaci i-au adus României prima medalie de aur la Campionatelor Mondiale de tineret Under-23 de la Sarasota-Bradenton (Florida/SUA). Calificați în finală de dublu rame cu cel mai bun timp, Ciobâcă și Lehaci au devenit campioni mondiali după ce au terminat cursa de sâmbătă în 6 minute, 29 de secunde și 24 de sutimi, devansând echipajele similare din Lituania, Grecia, Africa de Sud și Marea Britanie, informează Obiectivdesuceava.ro

LĂSAȚI UN MESAJ