Share

În luna octombrie a acestui an a fost lansat serviciul de car sharing Perpetoo în Iași, București, Cluj-Napoca și Timișoara

Pe scurt, car sharing-ul este un serviciu de închiriere al mașinilor pe perioade scurte de timp și care se bucură de o mare popularitate în special în marile orașe ale lumii. În prezent, car sharing- ul este regăsit în 27 de țări, respectiv 1000 de orașe. Car sharing presupune închirierea de la persoană la persoană a mașinii, iar acum și ieșenii pot dispune de acest program.

Citeste si   Scandal monstru la graniță! Polițiștii români de frontieră, acuzați că bat, biciuiesc și electrocutează migranții

Serviciile de car sharing au aceeași structură: găsești mașina, o conduci, iar când termini, o
parchezi undeva regulamentar.

Condiţii şi beneficii ale firmei de Car Sharing Perpetoo

Perpetoo oferă prilejul de a selecta de la bun început mașina în funcție de model, marcă, anul de fabricație, culoare, aspect și multe alte opțiuni. De asemenea, cel care dorește să închirieze o mașină prin Perpetoo află înainte costul exact al călătoriei, cu toate detaliile aferente.
Sistemul implementat de Perpetoo vine însă și cu câteva condiții pentru cei care doresc să își pună la dispoziție automobilul: mașina să fie proprietate privată, cu cel mult 8+1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA și ITP la zi, să aibă vignetă valabilă și să fie echipată corespunzător (roți de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare).

Citeste si   DOLIU pe scena muzicală europeană. Juliette Greco s-a stins din viață la 93 de ani

Avantajele car sharing-ului sunt numeroase, un mare impact fiind cel asupra mediului înconjurător. Condiționarea de a folosi aceleași mașini reduce traficul și ambuteiajele. De asemenea, partea financiară care vine prin punerea la dispoziție a propriei mașini nu este de neglijat, câștigul lunar fiind între 1000-4000 lei.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ