Accident rutier între Lețcani și Podu Iloaiei

Nepăstrarea distanței de siguranță a fost cauza unui accident rutier produs, între Lețcani și Podu Iloaiei. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Iași, vinovat de producerea evenimentului este un bărbat din comuna Dumești.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că un bărbat de 49 de ani din comuna Dumești, în timp ce ar fi condus un autoturism dinspre orașul Podu Iloaiei către Iași nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta care ar fi fost condus de un bărbat de 56 de ani din municipiul Botoșani.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 49 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatului etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit doar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat inspector principal Ana Maria Spiridon, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani a fost transportat cu o ambulanță în Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului ”Sfântul Spiridon”. Ulterior a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

”În Unitatea de Primire Urgențe a fost adus un bărbat în vârstă de 49 de ani, policontuzionat prin accident rutier. Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, plagă contuză frontală, traumatism vertebral cervical amielic, contuzie toraco-abdominală. După ce a fost supus investigațiilor medicale, bărbatul a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef Upu-SMURD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ