Share

Caravana EROILOR, ”Mărturisire şi Memorie în Penitenciarele Româneşti“, ajunge la IAȘI

În perioada 25 noiembrie – 02 decembrie 2019 a.c., membri ai serviciului educație din cadrul Penitenciarului Iaşi – prin preotul capelan Pavel Antoce, în colaborare cu Asociația Ortodoxia Tinerilor,  Asociația Studenților Creștini – Ortodicși Români și preoți invitați din partea Mitropoliei Modovei și Bucovinei vor derula la sediul unității o serie de sesiuni de informare în cadrul activităţilor desfăşurate la capelă  ce vor  aduce înaintea deținuților participanți adevărate modele de viață, oameni de o înaltă ținută morală, înțelepți, curajoși, iubitori de Dumnezeu, de familie, de țară, de neam și de carte, gospodari și mai ales cu o mare capacitate de jertfă.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Demersul are scopul de a readuce în actualitate pasaje istorice mai puțin cunoscute din viața Bisericii Ortodoxe Române în cea mai dificilă perioadă a ei, perioada regimului comunist

Demersul are scopul de a readuce în actualitate pasaje istorice mai puțin cunoscute din viața Bisericii Ortodoxe Române în cea mai dificilă perioadă a ei, perioada regimului comunist, și mai ales preoți, monahi și simpli credincioși, care în clipele de prigoană au mărturisit credința ortodoxă în cele mai cumplite temnițe și regimuri de exterminare cunoscute de lumea modernă. Proiectul îşi propune formarea şi perfecţionarea celor două componente de bază ale omului : sufletul şi trupul  şi crearea bazei informative şi formative pentru cristalizarea şi fortificarea credinţei.

Citeste si   ADMINISTRATORII de firme vor fi OBLIGAȚI să urmeze cursuri de ANTREPRENORIAT dacă nu au studii ECONOMICE

Discursul partenerilor în periplul istoric va fi întârit de  46 de bannere roll-up împărțite în 2 module: Istoria instaurării comunismului în România și Chipuri de martiri și eroi.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ